torstai 26. helmikuuta 2015

Pyhiinvaellus Pariisiin


Tämä kampanja "Tulevaisuuden lasten puolesta" on toistaiseksi kovin mitätön ja sellaiseksi ehkä jääkin, mutta on ilahduttavaa, että muitakin tällaisia hankkeita on. Sain tänään vinkin Fb-yhteisöstä nimeltään Pyhiinvaellus Pariisiin ja jo aikaisemmin olen kirjoittanut Myrskyvaroituksesta.

Pyhiinvaellus Pariisiin -yhteisöllä on myös blogi, jossa kerrotaan yhteisön taustasta. Idea on lähtöisin evankelisluterilaisen kirkon piiristä.

Pyhiinvaellus viittaa ilmeisesti kampanjan lanseeraukseen 7.3. lauantaina, jolloin kiinnostuneet vaeltavat Kallion kirkolta Senaatintorille. Pariisi viitannee loppuvuodesta pidettävän ilmastokokouksen paikkaan.

Toivottavasti tällaiset erilaisten huolestuneiden tahojen aloittamat aktiviteetit lisääntyvät niin paljon, että niillä on merkitystä. Toivottavasti ne kertovat siitä, että aihe aletaan ottaa vakavasti tavallisten ihmisten piirissä.

Pyhiinvelluksen yhteistösivunkaan tykkäyssaldo ei ole kummoinen. Vaikka suhtaudun hieman happamasti saamiini tykkäyspyyntöihin, toivon, että kävisitte klikkaamassa kannatuksenne Pyhiinvaelluksen yhteisösivulla. Pääset sinne tästä, jos olet Facebookissa. En panisi pahakseni, jos kävisit myös liittymässä tähän blogiin liittyvään Facebook -ryhmään. Jäseniä on toistaiseksi 38. Toivottavasti luku kasvaa merkitykselliseksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti